Roeiclinic Roeivereniging Breda (groepsuitje)

Activiteit details

• Actief en Sportief, Arrangement
  • € 30,00 p.p.
  • Roeiclinic Roeivereniging Breda
Roeiclinic Roeivereniging Breda (groepsuitje)

Bedrijfs- en andere groepsuitjes waarbij je samen iets doet, zijn vaak succesvol. Sportief bezig zijn, elk op eigen niveau, is de garantie voor een geslaagde activiteit.

Weleens gedacht aan een roeiclinic?

Deelnemers die al eens hebben deelgenomen aan onze roeiclinics zijn allemaal enthousiast. Roeien is trouwens één van de gezondste sporten. Je gebruikt al je spieren op een evenwichtige manier en verbruikt zo, in vergelijking met veel andere sporten, de meeste calorieën. Van sportblessures is nauwelijks sprake.

Maak daarom gebruik van een aantrekkelijk roei-arrangement van Roeivereniging Breda.

Programma:
  • Ontvangst met koffie/thee en gebak.
  • Om op stoom te komen krijgen jullie een presentatie over de roeisport en de mogelijkheden van roeien als recreatie- en wedstrijdsport. Natuurlijk krijgen jullie een demonstratie van de roeibeweging en kunnen jullie ‘droog’ oefenen.
  • Dan komt het leukste gedeelte: de praktijk!
    O.l.v ervaren roeiers gaan jullie het water op in zogeheten gestuurde C4-en. Dat zijn stabiele boten met stuurman of-vrouw. En wie weet kan een echte durfal in een heuse skiff stappen!
  • Natuurlijk is er tijdens de ‘after-rowingexperience’ volop gelegenheid tot nabeschouwing onder het genot van een al dan niet-alcoholisch drankje.

Je kunt kiezen voor een roeiclinic op vrijdag- of zaterdagmiddag in de maanden mei tot en met september.
De clinic begint om 15.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

Inclusief
  • Ontvangst met koffie/thee met gebak
  • Voorlichting over de roeisport
  • Instructie zowel ‘droog’ als op het water in C4-boten met ervaren roei-instructeurs
  • Nazit met borrelen
Boekingsformulier

Wil je een roeiclinic boeken? Vul dan het boekingsformulier in.

Op al onze arrangementen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Per deelnemer € 30,00
Minimum groepstarief € 450,00
Administratiekosten € 15,00 per boeking
Let op! Reservering verplicht.

Bredaseweg 30
4844 CL Terheijden