Diner in Breda (voor groepen)

Activiteit details

• Arrangement, Culinair
  • Diverse locaties Breda
Diner in Breda (voor groepen)

Ben je op zoek naar een restaurant in het centrum van Breda waar je met een groep kunt dineren?
Wij kunnen bij diverse horecagelegenheden een diner boeken vanaf 10 personen.
Je betaalt dezelfde prijs als wanneer je rechtstreeks bij het restaurant boekt!

Stiefkwartierke

’t Stiefkwartierke heeft zich door de jaren ontwikkeld van croissanterie tot lunchroom op niveau. Voor groepen is het restaurant ook ’s avonds op afspraak geopend.
Eigenaar Jurgen de Ruijter is chefkok en maakt van iedere private dining een verrassing.

• 3 gangen menu (private dining) vanaf € 29,95 p.p.
De Beyerd

De Beyerd staat altijd in de top 100 van beste café’s in Nederland waarvan twee keer op nr. 1. Dit familiebedrijf heeft een eigen brouwerij. In het naastgelegen restaurant worden de gerechten bereid met Nederlandse en Belgische bierspecialiteiten.

• 3 gangen keuze menu € 32,50 p.p.
Dickens & Jones

Dickens & Jones is gelegen op de Grote Markt en serveert gerechten uit de Franse keuken. Een heerlijke plek om te dineren.

• 3 gangen keuze menu € 34,50 p.p.
Humphrey’s

Al meer dan 25 jaar Bourgondisch genieten. Humphrey’s biedt een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs.
Een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees- vis- en vegetarische gerechten.

• 3 gangen keuzemenu € 27,50 p.p.
  • all-inclusive arrangement incl. 3 gangen keuzemenu met frisdrank | bier | huiswijnen | koffie en thee € 39,00 p.p. (te boeken vanaf 15 personen)
Studio Dependance

Naast borrelen en dansen kun je bij Studio Dependance ook terecht voor een diner. Bij Dependance kun je alle kanten op!

• 3 gangen keuzemenu € 23,50 p.p.
Aan Boord Breda

Een eetcafé in het centrum van Breda met diverse mogelijkheden.

• Onbeperkt tafel barbecueën  € 24,50 p.p
    Diverse soorten vlees en vis, inclusief friet, stokbrood, salade en diverse sausjes
  • Als je een 3 gangen keuzemenu boekt, kun je ter plaatse kiezen uit een voor,- hoofd,- en nagerecht
  • Ben je met meer dan 25 personen? Gelieve dan een week vooraf de keuzes door te geven (geldt alleen voor de keuzemenu’s)
  • Voor inhoud van de verschillende diners kun je contact met ons opnemen
Boekingsformulier

Wil je voor je groep een diner in Breda boeken?
Vul dan het boekingsformulier in.

Op al onze arrangementen zijn de Algemene voorwaarden 2019 van toepassing.

Diverse locaties in Breda
4811 XL Breda