Foods & Boots! stap in het militaire verleden van Breda (groepsuitje)

Activiteit details

• Dagarrangement, Dagarrangementen, Rondleiding
  • 26,00 p.p. (min. 10 pers.)
  • VVV Breda
Foods & Boots! stap in het militaire verleden van Breda (groepsuitje)

De Wandeling vertelt het verhaal over Breda als garnizoensstad, waar Bredanaars van en voor het leger leven. Met de ‘ Boots’ aan stap je door het militaire verleden van de stad en passeer je prachtig militair erfgoed. ‘ Foods’ staat voor de ambachtslieden en industrie die door de eeuwen heen geprofiteerd hebben van het leger in de stad. Denk hierbij aan chocolade, bier, aardappels, groente en fruit. Proeven kan natuurlijk ook!

De start is in het nieuwe ontwikkelingsgebied in de binnenstad: de Gasthuisvelden.

Duur van de wandeling: 2 uur

Het arrangement bestaat uit:
1. ontvangst in het informatiecentrum van De Teruggave (oude Belastingkantoor) met koffie/thee en een chocolade verrassing
2. In het informatiecentrum ‘Kruithuis’ hoor je over de ontwikkelingen in de Gasthuisvelden en drie korte filmpjes nemen je mee in het verhaal Foods & Boots.
3. De wandeling brengt je langs de erfgoedgebouwen van de Seeligkazerne en laten een glimp zien van De Gasthuisvelden in de toekomst.
4. Het kaartspel ‘de straattaal van Jan Soldaat’ zorgt voor een interactief element.
5. Onderweg komen we muurschilderingen van Blind Walls Gallery tegen; een museum op straat.
6. We eindigen de wandeling met een drankje geheel in stijl, het ‘Bonsoirtje’, in het Reduit, de brasserie van De Rooi Pannen, mbo Toerisme & Vrije Tijd.

Toegankelijkheid Foods & Boots voor mensen met een beperking

De nummers verwijzen naar de nummers in bovenstaand programma.

Cond.
gehand.
Slechtz. Slechth. Rolst. Verst.
bep.
GGZ
probl.
1 Ja Ja Ja Ja Ja Ja
2 Ja Ja Ja/nee Nee Ja Ja
3 Ja Ja Ja Ja Ja Ja
4 Ja Ja Ja Ja Ja Ja
5 Ja Ja Ja Ja Ja Ja
6 Ja Ja Ja Ja Ja Ja

Wil je dit arrangement graag aanvragen? Vul dan het boekingsformulier in.

Op al onze arrangementen zijn de Algemene voorwaarden 2019 van toepassing.

Prijs p.p. (min. 10 pers.) € 26,00 per persoon
Administratiekosten, eenmalig € 15,00 per boeking
Let op! Reservering verplicht.

VVV Breda
Stadserf 2
4811 XS Breda

Afdeling reserveringen VVV Breda