Terrassen Breda

19 september 2018

6 x gezellige terrassen in Breda

De laatste zonnestralen pakken of juist onder een terrasverwarmer voorbijgangers bekijken? Aan gezellige terrassen is er in Breda geen gebrek. Daarom tippen wij per plein een terras dat je niet mag missen.

De Grote Markt – Café Vulling

“Doe maar een biertje en een flesje zonnebrand.” Bij Café vulling staan ze niet raar te kijken als je dit bestelt. Omdat er op het terras geen bediening is, geniet je voor een schappelijke prijs van de zon. Een kop koffie inclusief refill kost bijvoorbeeld maar €1,80.

Grote Markt 16

Café Vulling

 

De Havermarkt – Studio Dependance

Één van de terrassen met héél veel zonuren. Bij Studio Dependance hangt overdag een gezellige sfeer, waar je, onder het genot van een kopje koffie, heerlijk van kunt genieten. ‘s Avonds staat het bekend als uitgaansplek en vliegen de speciaalbiertjes het café uit.

Vismarktstraat 2

Studio Dependance

 

Haven – Dok 19

Zonnebril op je neus en klaar ben je voor dat welverdiende speciaalbiertje. Bij Dok 19 is het altijd gezellig druk. Het terras kijkt uit op de haven van Breda en je kunt hier aan een van de statafels fijn hangen met een groep. Liever zitten? Plof dan neer in de terrasstoelen en kijk uit op de bootjes in de haven.

Haven 19

Dok 19

 

‘T Sas – Booze Bodega & Foodbar

Een verborgen pareltje in het centrum van Breda. Op dit knusse binnenpleintje omringd door verschillende boetiekjes kan je bij Booze Bodega & Foodbar heerlijk zitten in de zon. Proef jij de zes verschillende soorten bitterballen?

Het Sas 13-14

Booze Bodega & Foodbar

 

Ginnekenmarkt – Boerke Verschuren

Een kopje koffie drinken na je wandeling door het Markdal of met je hockeyteam proosten op de overwinning. Op het terras van Boerke Verschuren is iedereen welkom. Dit terras in het gezellige Ginneken is de ontmoetingsplek voor jong en oud. Houd de activiteiten goed in de gaten, want er worden regelmatig bijzondere evenementen georganiseerd.

Ginnekenmarkt

Boerke Verschuren

 

Van Coothplein – Brasserie Bardot

Deze brasserie wordt getipt in de Michelin Gids 2018 en wij begrijpen wel waarom. Start hier je dag met een cappuccino en een verse roombotercroissant met jam aan de typisch Franse terrastafeltjes van Brasserie Bardot. Of geniet van een heerlijke lunch, borrel of à la carte menu met op de achtergrond Franse chansons.

Van Coothplein 10