Betaalbaar dineren Breda

19 september 2018

Betaalbaar dineren doe je hier!

Houd je van lekker eten, maar wil je daar niet de rest van de maand krom voor liggen? In Breda hoeft uiteten helemaal niet duur te zijn. We selecteerden zeven betaalbare adresjes.

De Markt

Twee uur onbeperkt tapas eten voor 16,50*, wat wil je nog meer? Bij die tapas past natuurlijk niets beter dan sangria en laat die bij De Markt nou érg lekker zijn. *Wanneer je later dan 17.00 uur start, betaal je iets meer.

Veemarktstraat 2

Tapasbar & Borrelcafé De Markt

 

De Pastakantine

Op het knusse terras met de gezellige lampjes waan je je helemaal in Italië. Een bord pasta bestel je voor ongeveer een tientje. Ook leuk is het Pathémenu: drie gangen én een film voor maar 27,50.

Veemarktstraat 72

De PastaKantine

 

Proeflokaal Bregje

Op de kaart van Proeflokaal Bregje vind je voor iedereen wel iets lekkers. Op maandag, dinsdag en woensdag eet je een 3-gangen menu voor € 12,50 en de rest van de week voor € 14,50.

Haven 5a

Proeflokaal Bregje

 

Den Boerenstamppot

Oer-hollandser dan deze plek krijg je het in Breda niet. De naam verklapt het al: hier vind je stamppot met vla toe. Dit restaurant is al meer dan veertig jaar een succes en wij begrijpen wel waarom: simpel en goedkoop eten dat met liefde is bereid.

Schoolstraat 3

Den Boerenstamppot

 

Da Attilio

Om het gevoel te krijgen dat je in Italië bent, hoef je alleen maar een stap binnen te zetten in Da Attilio. Het is het oudste Italiaanse specialiteitenrestaurant van Breda en je eet er, voor een fijne prijs, echt Italiaans zoals ze het bedoeld hebben.

Grote Markt 35

Da Atillio

 

Very Italian Pizza

Zei iemand pizza? Bij deze spot aan de haven zijn de pizza’s lekker en de prijzen fijn. Alle pizza’s kosten minder dan tien euro. Deze plek zit aan de haven, dus je kunt tijdens het eten gezellig naar de bootjes turen.

Haven 15

Very Italian Pizza

 

Tortillas

Zin in lekkere tortillas met huisgemaakte guacamole? Burritos of enchiladas? Alle gerechten bij Tortillas zijn rond de 15 euro. Zei iemand tequila?

Grote Markt 44