Cadeaubonnen

Cadeaus en bonnen

VVV CADEAUKAART

De VVV Cadeaubon en de VVV Giftcard zijn samengevoegd en vervangen door de VVV Cadeaukaart (pasje).

• Eindeloos winkelen bij bijna 10.000 winkels en honderden webshops
  • De gever bepaalt zelf het bedrag (minimaal € 5,00 en maximaal € 250,00 per kaart)
  • De ontvanger kan het bedrag in delen besteden.
  • De VVV Cadeaukaart blijft onbeperkt geldig. Wel wordt vanaf drie jaar na het activeren van de pas per maand € 0,50 van de waarde afgeschreven.
  • Haal meer uit je VVV Cadeaukaart en ontdek welke acties er momenteel gelden.

Tip: Download de Dappre app
Heb je een VVV-cadeaukaart gekregen? Download dan de Dappre app en voeg de VVV-cadeaukaart toe. Zo heb je altijd de informatie bij de hand over waar je de kaart kunt besteden en wat je actuele saldo is. Bovendien vind je in de app voordelige bestedingstips!
Download de app in de Google Playstore of de App Store

Heb je nog een papieren VVV Cadeaubon? Geen probleem want deze blijft onbeperkt besteedbaar!

VVV CADEAUKAART ACCPTEREN IN JE (WEB)WINKEL

Overweeg je de VVV Cadeaukaart in je winkel als betaalmiddel te accepteren, lees hier dan alle informatie

VVV DINERCHEQUE

De VVV Dinercheque is te besteden bij 2.250 aangesloten restaurants in het hele land.

Bekijk het up-to-date overzicht met participanten of vind een acceptant van de VVV Dinercheque in Breda.

• De gever bepaalt zelf het bedrag (minimaal € 10,00 en maximaal € 250,00 per kaart)
  • De VVV Dinercheque is vijf jaar geldig met als ingangsdatum het moment van aankoop
PODIUMCADEAUKAART

Voor liefhebbers van concerten en theatervoorstellingen is de Podium Cadeaukaart een perfect cadeau.

• De bon is landelijk inwisselbaar bij theaters en concertgebouwen.
  • De gever bepaalt zelf het bedrag (minimaal € 10,00 en maximaal € 150,00 per kaart)
BIOSCOOP CADEAUKAART

Verras iemand met een Bioscoop cadeaukaart, het leukste cadeau in het donker.

• De Bioscoop cadeaukaart is te besteden in iedere Nederlandse bioscoop (uitgezonderd Pathé)
  • De gever bepaalt zelf het bedrag (minimaal € 5,00 en maximaal € 150,00 per kaart)
  • Geldig tot drie jaar na aankoop.

Tip: Geef de cadeaukaart cadeau in een ‘biosblik’ (€ 1,98 per stuk)

VVV LEKKER WEG CADEAUKAART

VVV Lekkerweg is een cadeaukaart waarmee je een overnachting cadeau kunt doen!

• De gever bepaalt zelf het bedrag (minimaal € 25,00 en maximaal € 150,00 per kaart)
  • Geldig tot vijf jaar vanaf het moment van aankoop.
  • Je activeert de cadeaukaart en kunt direct boeken (het tegoed hoeft niet in één keer besteed te worden) op de website.

De VVV Lekkerweg cadeaukaart is verpakt in een luxe doosje waarin ook een inspiratieboekje zit. Op de website www.vvvlekkerweg.nl kunt u kiezen uit meer dan 2500 accommodaties, variërend van een hotel en pension tot bungalow en Bed & Breakfast (inclusief het volledige aanbod van www.weekendjeweg.nl en www.bungalows.nl!).

BOL.COM CADEAUKAART

Verras uw vrienden, familie of werknemers eens met een BOL.COM cadeaukaart.
Deze bon is te besteden op de website www.bol.com en hoeft bovendien niet in één keer besteed te worden.

• De cadeaukaart heeft een waarde naar keuze tussen de € 5,00 en € 150,00
  • Geldig tot drie jaar vanaf het moment van aankoop.
Cadeaubonnen en cadeaukaarten zijn NIET inwisselbaar voor geld.