Cadeaubonnen

Cadeaus en bonnen

VVV CADEAUKAART

De VVV Cadeaubon en de VVV Giftcard zijn samengevoegd en vervangen door de VVV Cadeaukaart (pasje).

• Eindeloos winkelen bij bijna 10.000 winkels en honderden webshops
  • De gever bepaalt zelf het bedrag dat op de kaart komt (minimaal € 5,00 en maximaal € 250,00 per kaart)
  • De ontvanger kan het bedrag in delen besteden.
  • De VVV Cadeaukaart blijft onbeperkt geldig. Wel wordt vanaf drie jaar na het activeren van de pas per maand € 0,50 van de waarde afgeschreven.

Heeft u nog een papieren VVV Cadeaubon? Geen probleem want deze blijft onbeperkt besteedbaar

.Overweegt u de VVV Cadeaukaart in uw winkel als betaalmiddel te accepteren, lees hier dan alle informatie

VVV DINERCHEQUE

De VVV Dinercheque is te besteden bij 2.250 aangesloten restaurants in

het hele land die de cheque accepteren.

Bekijk het up-to-date overzicht met participanten.
Of vindt een acceptant van de VVV Dinercheque in Breda.

Waarde en geldigheid VVV Dinercheque
  • De VVV Dinercheque kan tot elke waarde opgewaardeerd worden tussen € 10,00 en € 250,00
  • De VVV Dinercheque is vijf jaar geldig met als ingangsdatum het moment van aankoop

BOEKENBON

Inwisselbaar bij ruim zeshonderd boekhandels, de vestigingen én de meeste webshops van AKO, Bijenkorf, Blz, Bruna, Libris, Plantage, Read Shop en bij online winkels als Bol.com en Luisterrijk.nl.De Boekenbon is nu ook bij de VVV te koop.

Waarde en geldigheid Boekenbon
  • De Boekenbon is er in de ‘gewone’ cadeaukaart versie en in een versie speciaal voor kinderen en is verkrijgbaar met waardes van  € 5,00 – € 250,00.
  • Geldig tot tien jaar na opwaarderen

PODIUMCADEAUKAART

Voor liefhebbers van concerten en theatervoorstellingen is de Podium Cadeaukaart een perfect cadeau. De bon is landelijk inwisselbaar bij theaters en concertgebouwen. U kunt zelf de waarde van de kaart bepalen

(tussen de € 10,00 en € 150,00).

BIOSCOOP CADEAUKAART

Verras iemand met een Bioscoop cadeaukaart, het leukste cadeau in het donker.
De Bioscoop cadeaukaart is te besteden in iedere Nederlandse bioscoop (uitgezonderd Pathé).

Bioscoop cadeaukaart

De bioscoop cadeaukaart heeft een waarde naar keuze tussen de € 5,00 en € 150,00 en is drie jaar geldig vanaf het moment van aankoop.

Tip

Geef de cadeaukaart cadeau in een ‘biosblik’ (€ 1,98 per stuk)

VVV LEKKER WEG CADEAUKAART

VVV Lekkerweg is een cadeaukaart waarmee u een overnachting cadeau kunt doen!
De VVV Lekkerweg is bij VVV Breda te koop in de winkel.

Waarde VVV Lekkerweg

De cadeaukaart heeft een waarde naar keuze tussen de € 25,00 en € 150,00 en is vijf jaar geldig vanaf het moment van aankoop.
De VVV Lekkerweg cadeaukaart is verpakt in een luxe doosje waarin ook een inspiratieboekje zit.

Besteding VVV Lekkerweg
  • Op de website www.vvvlekkerweg.nl kunt u kiezen uit meer dan 2500 accommodaties, variërend van een hotel en pension tot bungalow en Bed & Breakfast (inclusief het volledige aanbod van www.weekendjeweg.nl en www.bungalows.nl!).
  • U activeert de cadeaukaart en kunt direct boeken (het tegoed hoeft niet in één keer besteed te worden) op de website.

BONGO BON

De Bongobon staat niet voor niets bekend als een belevenis in een doosje.

VVV Breda heeft de volgende Bongobonnen op voorraad:
Bongo Nachtje Weg € 49,90
Bongo Weekendtrip, 2 dagen € 69,90
Bongo Weekendtrip, 3 dagen € 139,90

BOL.COM CADEAUKAART

Verras uw vrienden, familie of werknemers eens met een BOL.COM cadeaukaart.
Deze bon is te besteden op de website www.bol.com en hoeft bovendien niet in één keer besteed te worden.

BOL.COM cadeaukaart

De cadeaukaart heeft een waarde naar keuze tussen de € 5,00 en € 150,00 en is drie jaar geldig vanaf het moment van aankoop.

GIFTBOX FERRARI RIJDEN

Laat een droom uitkomen en geef een Ferrari-rit cadeau.
De ontvanger van de giftbox Ferrari rijden mag zélf een Ferrari besturen!
VVV Breda verkoopt tegoedbonnen voor 20 of 30 minuten Ferrari rijden in o.a. Breda.
De bonnen worden geleverd in een stijlvolle giftbox.

Aktieprijzen giftbox:
•20 minuten Ferrari rijden: € 69,50
•30 minuten Ferrari rijden: € 99,50

Voor alle cadeaubonnen en cadeaukaarten geldt dat ze NIET inwisselbaar zijn voor geld.