Instagram-ster Benthe Liem bezoekt de Barones in Breda

• 14 oktober
Over Instagram-ster Benthe Liem bezoekt de Barones in Breda

Op zondag 14 oktober bezoekt Instagram-ster Benthe Liem De Barones in Breda. Benthe heeft 133.000 volgers op instagram en werkt o.a. samen met merken als Levi’s, Vans, H&M, Cluse en Ray-Ban.

Vanaf 13.00 uur is Benthe aanwezig in de Barones. Je kunt haar ontmoeten en met haar op de foto. Ook kun je, door ter plekke een kaartje in te vullen, meedoen met een prijswedstrijd. De gelukkige winnaar wordt om 14.15 uur bekend gemaakt en mag aansluitend een uur lang met Benthe shoppen in de Barones met een cheque ter waarde van € 250,00.

Start 13:00
Winkelcentrum de Barones

U vindt de ingangen van de Barones aan de Karrestraat, de Lange Brugstraat en de Nieuwstraat.

Instagram-ster Benthe Liem bezoekt de Barones in Breda

Winkelcentrum de Barones

Op de kaart en in de buurt

Kerstconcert door Ut Gedemt’AoveKoor en Lappen vol Smart