A Slower Sensual Ecstatic Dance Journey by NowaNanda

Evenement details

  • Varia
  • € 19,00
  • 27 sep 2019
A Slower Sensual Ecstatic Dance Journey by NowaNanda

Deze bijzondere editie van Ecstatic Dance Breda ‘Snake Charmer’ bevat veel water-energie, langzamere, subtiele en sensuele tracks die zich opwerken naar een ‘slow ecstasy’ terwijl natuurlijk ook plaats is voor de nodige tribal ritmes en etnisch infused beats die hun oorsprong vinden in India, langs de Amazone, Balkan, Afrika en Latijns-Amerika.

NowaNanda (Eyal Matsliah) is al zijn hele leven een gepassioneerd danser en muziekverzamelaar. Woont sinds 2004 op Koh Pha Ngan als is ie het grootste deel van de tijd op reis. Eyal groeide op in een multicultureel gezin, speelt al vele jaren klassieke piano en besteedt naast het dj-en een groot deel van zijn tijd aan de studie, praktiseren en onderwijzen van Yoga, Tantra, healing, lichaams- en energiewerk. Zijn moto is “Door middel van dans, verbinden wij meer van onszelf, met anderen en ons leven.”

Ecstatic Dance is een unieke ervaring. Samen creëren we een veilige sfeer waarin iedereen vrij is om zijn en haar dans te dansen. Maak plezier, kom tot jezelf, ga uit je bol, ben trouw aan jezelf, verken je grenzen en dans puur zoals jij dat wil. Dans alleen of maak verbinding met anderen. Laat de muziek je meevoeren op een betoverende reis, jouw eigen dansreis. Dans alsof niemand kijkt ….

Lees meer Verbergen
Tijden
Aanvang 19:00 uur
Einde 23:15 uur
Prijzen
Entree € 19,00
Libre Dance & more

Gieterijstraat 8A
4814 DA Breda

Contactgegevens

www.ecstaticdancebreda.nl

Delen

Data

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.

Gerelateerde evenementen

Lezing: Het Venster van Bewustzijn

Logegebouw Vrijmetselarij en Odd Fellows Breda

Bekijk details
Vivencia Dinnershow

De Avenue

Bekijk details