• Varia
  • €10
  • 12 dec 2019
Jazzconcert met twee Franse musici

Speciaal voor dit weekend heeft Harry Kanters 2 fantastische Franse muzikanten uitgenodigd waarmee een klein toertje wordt gemaakt.

Drummer Guillaume Nouaux woont in de buurt van Biarritz en behoort tot de top van de New Orleans drummers in Europa. Hij heeft al meer dan 70 CD’s op zijn naam staan en is de meest-gevraagde slagwerker op de internationale klassieke Jazzfestivals.

De andere Fransman is de virtuoze klarinettist Jerôme Gatius uit Bordeaux. Hij heeft een klassieke conservatoriumopleiding genoten maar zijn liefde voor de New Orleans rietblazers trok hem volledig naar de Jazz.

Er zullen traditionele New Orleans nummers gespeeld worden van o.a. Sydney Bechet en uit het trio-repertoire van Jelly Roll Morton

Entree €10,-
Café Boerke Verschuren