Magic Festival Breda

Magic Festival Breda

Evenement details

  • Varia
  • Gratis
  • 29 sep 2018 - 30 sep 2018
Magic Festival Breda

Breda is van 29 september t/m 5 oktober de locatie voor het eerste Nederlandse, publiekelijk toegankelijke ‘Magic Festival’. Tijdens het ‘Magic Festival Breda’ zijn er iedere dag op verschillende locaties in de stad magie-gerelateerde activiteiten en shows.

Internationale top illusionisten van Magic Utopia openen het festival op 29 september met een ‘Magic Stunt’ op de Grote Markt. In de dagen daarna zijn er verschillende events zoals een Street Magic City Tour, Magic Kids Live en Late Night Bar Magic, waarbij het centrum van Breda wordt overspoeld door magiërs die van café naar café trekken.

Dutch Magic Awards

Het hoogtepunt van het festival is op vrijdag 5 oktober in de grote zaal van het Chassé Theater. Tijdens de Dutch Magic Awards strijden vijf prijswinnende acts om de titel ‘Best Magician 2018’. Verder is er die avond een aantal bijzondere gastoptredens waaronder van de recente wereldkampioen cardmagic Bill Cheung.

Tickets en info

Veel van de events zijn gratis toegankelijk. Voor het overige deel, waaronder de grote finale in het Chassé Theater, zijn tickets verkrijgbaar.

Lees meer Verbergen
Contactgegevens

www.magicfestivalbreda.nl.

Delen

Data

sep
29
okt
7

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag

Magic Festival Breda

Gerelateerde evenementen

Harmonie in de Linie

Diverse locaties Breda

Bekijk details
Boekpresentatie & theatervoorstelling | Schoot vol tranen

PodiumBloos

Bekijk details