Mini Barst

Evenement details

  • Varia
  • gratis
  • 14 sep 2019 - 15 sep 2019
Mini Barst

Deze dag wordt Mini Barst geopend door de kindercultuurnachtburgemeester samen met de ‘grote’ burgemeester.
Met een spetterend optreden van Dansstudio Djazzle en de kick-off van ‘Thinking “OUT” of plastic’ van Atelier da Silva, kan Mini Barst dan echt van start.

Vanaf dan is er twee dagen lang voor alle jonge leeftijden wel iets te doen tijdens Breda Barst.
Een duik in de wereld van Foomp, met spelletjes en een knutseltafel of lekker dansen bij kinderopvang Pebbles. Bij MuzieKanjers is er voor de allerkleinsten ‘Muziek op schoot’ en natuurlijk kunnen de broertjes en zusjes ook aan de slag met instrumenten. Daarnaast is er een workshop druktechniek van Nieuwe Veste, waar kinderen onder begeleiding een eigen poster kunnen maken voor het festival.

Op zondag kunnen alle creatievelingen tekenen en knutselen bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Ook staan er deze dag MiniMuziekworkshops van dB Muziek en Nieuwe Veste op het programma. En de kinderen kunnen een kijkje nemen bij het optreden van Dansstudio Djazzle.

Natuurlijk zijn er ook nog allerlei activiteiten die zowel op zaterdag als zondag plaatsvinden. Met ‘Thinking “OUT” of Plastic’ door Atelier da Silva bouwen kinderen in 2 dagen een enorm kunstwerk van afval dat tijdens Breda Barst wordt geproduceerd. Dat is nog eens duurzaam! Bij kinderopvang Kindergarden kunnen ze hun eigen bellenblaasinstrument maken en natuurlijk testen. Wie zich wil laten verrassen stapt in de 4D experience van de studenten van Unicef. Voor de spelletjesfanaten is er Reuzenmikado, Vier-op-een-rij en Lego. Ook kunnen de kinderen op pad als een echte fotograaf tijdens het festival bij de workshop fotografie van Nieuwe Veste. En voor wie op zoek is naar een uitdaging, zijn er de paaldansworkshops van Paaldansstudio en Dance Centre uit Breda.

Lees meer Verbergen
Tijden
Aanvang 13:30 uur
Prijzen
Toegang Gratis
Stadspark Valkenberg

J.F. Kennedylaan
4811 ET Breda

Delen

Data

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.

Gerelateerde evenementen

Vrouwentempel

Copacabana, Salon voor de [levens] kunsten

Bekijk details
Stars on Stage dinnershow

De Avenue

Bekijk details