Musical Meezingmiddag met Mariska van Kolck

• € 27,50
  • 6 sep 2020
Musical Meezingmiddag met Mariska van Kolck

Twee bekende Nederlandse theaterperformers, Mariska van Kolck & Jasper Taconis, nemen u aan het begin van dit culturele seizoen mee tijdens deze musical meezingmiddag. Beiden komen ze uit de wereld van zowel musicals en de lichte muziek. Ben jij een echte theater/musical-liefhebber? Kom dan naar deze unieke middag. Plezier gegarandeerd!

Je  kunt kiezen uit 2 soorten tickets, namelijk ‘entreeticket’ en ‘Musicalpakket’.

‘Entreeticket’: toegang tot het musicalconcert.
‘Musicalarrangement‘: toegang tot het musicalconcert met een aantal extra’s zoals een ontvangst met kopje koffie, thee of een glas prosecco met daarbij een proeverij van zoete lekkernijen. In de pauze wordt er een pauze-snack geserveerd en na afloop kun je genieten van een heerlijke bittergarnituur. Een leuk extraatje dus voor een perfecte Moederdag.

Zaal open: 14:00 uur.
Begintijd: