Restaurant 5 verbindt Bredase ouderen en stadsgenoten

Evenement details

  • Varia
  • 10 sep 2019 - 12 sep 2019
Restaurant 5 verbindt Bredase ouderen en stadsgenoten

Restaurant 5, het initiatief van jonge ondernemers Danny Joosen en Arlinde Ros, opent voor de 5e keer zijn deuren. Tijdens deze speciale editie zijn belangstellenden uit de regio Breda van harte welkom op Belcrum Beach. Voor bedrijven is de gelegenheid om te netwerken en iedereen kan een praatje maken met vijf Bredase ouderen, onder het genot van een vijfgangendiner.

Eenzame ouderen verbinden
Eén jaar geleden is het pop-uprestaurant opgericht vanuit de gedachte om eenzame ouderen uit hun isolement te halen door hen weer te verbinden met elkaar en de samenleving, in combinatie met eten. Verhalen van vijf ouderen worden gekoppeld aan vijf bijzonder creatieve gerechten, die geserveerd worden tijdens het diner. Gasten schuiven aan tafel bij één van de ouderen, waar zij naar hun verhalen kunnen luisteren en zo in contact komen met elkaar.

Feestelijk diner
Na het grote succes van de vorige vier edities, worden de  aankomende diners voor het eerst toegankelijk voor bedrijven en ondernemers. Zij maken immers ook deel uit van de samenleving, vinden de initiatiefnemers. Het ondernemerskoppel wil groots uitpakken in samenwerking met Belcrum Beach. “We willen onze gasten en de ouderen een onvergetelijke avond bezorgen. Restaurant 5 bestaat namelijk één jaar en daarom wordt deze editie extra feestelijk”, vertelt Joosen. Hij vervolgt: “Bij een feest horen ook verrassingen, maar die verklappen we natuurlijk nog niet”.
Reserveren

Per avond kunnen er maximaal twintig gasten aanschuiven. Door het beperkt aantal plaatsen is reserveren een vereiste.

Lees meer Verbergen
Tijden
Aanvang 17:00
Einde 21:00
Belcrum Beach

Veilingkade 12a
4815 HC Breda

Contactgegevens

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.restaurant5.nl

Delen

Data

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.

Gerelateerde evenementen

Happy Halloween dinnershow

De Avenue

Bekijk details

Waalse Kerk

Bekijk details