Rotary Santa Run

• € 15,00
  • 16 december
Over Rotary Santa Run

Dit jaar vindt de 7e editie plaats van de Rotary Santa Run Breda op zondagmiddag 16 december. De Santa Run is een jaarlijkse fun run van 3 (of 6) kilometer, waarbij deelnemers verkleed als kerstman/-vrouw voor het goede doel een prachtig parcours (hard)lopen: hét kerstevent voor de hele familie!

De Rotary Santa Run maakt onderdeel uit van Betoverend Breda. Van 14 december tot en met 6 januari is Breda de warmste en gezelligste winterstad van Nederland! De geur van haarvuur en gepofte kastanjes, de klanken van je favoriete Christmas carol en de kruidige smaak van je eerste Glühwein dit jaar; Breda brengt het samen! Overal in de stad en ook tijdens de Santa Run begeleiden koortjes en muzikanten je muzikaal tijdens je tocht door Winters Ginneken!

Dit jaar gaat de opbrengst in Breda naar twee goede doelen; Happy Hippo, die kinderen in Breda de mogelijkheid geeft om hun verjaardag te vieren, en de kinderafdeling van het Amphia Ziekenhuis, die met de opbrengst van de Santa Run ziek zijn iets draaglijker wil maken door een sfeer te creëren die warm, welkom en gastvrij aan voelt. Zodat een kind in het ziekenhuis zich toch een klein beetje thuis voelt.

Grote Kerstmannen € 15,00
Kleine Kerstmannen € 10,00

4835 EE Breda

Contactgegevens: breda.rotarysantarun.nl