• Varia
  • € 7,50
  • 11 jan 2019
Spirituele avonden, Bloemenséance

Mieke doet (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken.

Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen.

Neem een bloem of bosje bloemen mee.

Voor meer informatie of voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Annie Fens 076-8871933 of 06-53776005, of per e-mail info@anniefens.nl

Entree € 7,50
Gemeenschapshuis De Blaker