Workshop Klank en Mindfulness in het Klooster

• € 25,00
  • 22 mrt 2019 - 14 jun 2019
Workshop Klank en Mindfulness in het Klooster

Deze workshop in de sfeervolle kapel van Het Klooster start en eindigt met een ligconcert. Na een introductie ga je liggen om de klanken te ervaren van klankschalen, gong, koshi’s en rain-stick. Er wordt verder niet gesproken of gezongen.

Tussen de twee ligconcerten is er een pauze met een kop thee met wat lekkers en een praktische mindfulness oefening. Iedere workshop is verschillend. Het is handig om een deken mee te nemen en een (hand)doek om op het matje en het kussen te leggen.

Het maximum aantal deelnemers per concert is 15 deelnemers en de minimale leeftijd is 18 jaar.

Einde 22:00 uur
Entree € 25,00
Let op! Reservering verplicht.
Het Klooster Breda

Schorsmolenstraat 13
4811 VN Breda

Opgeven: stuur een app naar Irene 06-81876351.  je krijgt dan een bericht terug of er plaats is. Daarna kun je je reservering definitief maken door te reageren op de Tikkie of door 25,00 euro over te maken op NL24RABO0313757666 tnv Klankschaalontspanning ovv je naam en de datum van het klankconcert.

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.