Jazz in Lanzas: Cab Calloway

• Jazz of Wereldmuziek
  • 10 nov 2019
Jazz in Lanzas: Cab Calloway

Met zijn aanstekelijke vocalen en uitmuntend bandleiderschap wist zanger Cab Calloway door te dringen tot het rijtje grote namen uit de jazz. Calloway, de hi-de-ho-man, wist zijn publiek telkens te vermaken met zijn swingende teksten en excentrieke scat-zang. Hierbij liet hij zich inspireren door Louis Armstrong.

Zanger en trompettist Michael Varekamp brengt de speelvreugde van swingicoon Calloway voor het voetlicht. Hits als Minnie the Moocher en St. James Infirmary zullen zeker niet ontbreken!
Het concert wordt ingeleid door Michael Varekamp en Harry Kanters. Kijk én luister naar de inspirerende jazzfilmpjes!

Bezetting:

• Michael Varekamp:  trompet, zang
  • Yoran Aarssen: sax, klarinet
  • Harry Kanters: piano
  • Thomas Pol: bas
    Jasper van Hulten, drums

Jazz in Lanzas
Voor de jazzconcerten betaalt u het reguliere entreetarief van het museum. Vrienden Stedelijk Museum Breda en houders van de Museumkaart hebben gratis toegang.

Einde 12:15 uur
Entree regulier tarief Stedelijk Museum
Entree gratis Vrienden Stedelijk Museum en MK-houders
Stedelijk Museum Breda

Boschstraat 22
4811 GH Breda

www.stedelijkmuseumbreda.nl

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.