Koffieconcerten door pianist Wouter Harbers AFGELAST

Evenement details

  • Klassieke muziek
  • gratis
  • 3 mrt 2020 - 7 apr 2020
Koffieconcerten door pianist Wouter Harbers AFGELAST

Pianist Wouter Harbers organiseert t/m april 2020  i.s.m. de Stichting Gouden Dagen een serie koffieconcerten op de eerste dinsdag van de maand. Deze stichting wil eenzaamheid onder ouderen bestrijden door verbindende activiteiten te financieren. De koffieconcerten sluiten daar door hun gezellige, informele sfeer prima op aan.
Vanaf 11.00 uur geeft Wouter een toegankelijk concert van een uur, waarbij hij de muziek op een vrolijke en persoonlijke manier toelicht. Na afloop is er alle gelegenheid om na te praten met de pianist. Bij diverse koffieconcerten neemt Wouter ook een topmusicus mee.

3 maart

Op 3 maart verrast Wouter met muziek uit Moskou. Van de twinkelende Bloemenwals van Tsjaikovski tot daverende ‘Klokken uit Moskou’ van Rachmaninov, en van de virtuoze Flight of the Bumblebee tot een intieme melodie van Scriabin. Tussendoor verrast Wouter u graag met interessante informatie en ludieke feitjes. Het concert sluit af met de muzikale handtekening van André Rieu, de Second Waltz van Shostakovitch, zodat iedereen dansend de zaal uit gaat…

 

Lees meer Verbergen
Tijden
Koffie 10:30 uur
Concert 11:00 - 12:00 uur
Prijzen
Entree Gratis
Waalse Kerk

Catharinastraat 83A
4811 XG Breda

Contactgegevens

Reserveer vooraf via info@wouterharbers.nl of bel 06-26763338

Delen

Data

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.

Gerelateerde evenementen

Forever Came Calling + The Spvrk in Mezz

MEZZ

Bekijk details
Het Gele Huis: Farinelli, il castrato
Bekijk details