Cultuur tijdens middaguur: Cugnon Project

• Klassieke muziek
  • 29 nov 2019
Cultuur tijdens middaguur: Cugnon Project

Lunchconcert door een mix van jonge en ervaren musici zoals Marie Claire Boel (viool), Chris Duindam (altviool),  Hannah Donohoe (altviool) en Gloria Exposito (cello).
Het thema van het uit te voeren concert is ‘de eerste en de laatste’. Wat maakt een een componist mee tijdens zijn leven? Kun je dat horen in zijn muziek ? Ja, het is een aangrijpende muzikale ervaring waar men stil van wordt. Deze muzikale pentekeningen van Mendelssohn en Dvorak worden door de Cugnon musici uitgelicht.

Cugnon speelt delen uit de kwartetten van Mendelssohns Strijkkwartet nr. 1 in Es opus 12 en strijkkwartet nr. 6 in f-klein opus 80 en vervolgens Dvorak’s Strijkkwartet nr. 1 opus 2 in A groot en Strijkkwartet nr. 14 in As groot Opus 105.

Aanvang concert 12:00 uur
Toegang Gratis

Catharinastraat 83A
4811 XG Breda

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.