Kamermuziek Breda: Camiel Boomsma

• Klassieke muziek
  • 25 okt 2019
Kamermuziek Breda: Camiel Boomsma

Camiel Boomsma (één van de meest veelbelovende pianisten van deze tijd) is op zijn piano op zoektocht geweest. ​Het resultaat is verbluffend, overtuigend en te horen in het programma ​‘The Innermost Side’​. Camiel wordt door pers en publiek geprezen om zijn opmerkelijke volwassenheid, zijn buitengewoon mooie geluid en unieke touché. Hij heeft op vele grote nationale en internationale podia en series opgetreden. Camiel brengt op 25 oktober Ab Nieuwdorp (o.a. bekend van Radio 4) mee, om deze muzikale tocht toe te lichten.

Uitvoerenden:
Camiel Boomsma, piano
Ab Nieuwdorp, toelichting & interview

Programma:
F. Liszt – Liebesträume S451 No.3
F. Liszt – Uit Années de Pèlerinage, Première Année Suisse: Vallée d’Obermann Au bord d’une source
F. Liszt – Études d’ Exécution Transcendente, étude no.12: ​”Chasse-Neige”​, Andante con moto
F. Liszt – Études d’ Exécution Transcendente, étude no.10 “Appassionata”​, allegro agitato
F. Schubert – Gretchen am Spinnrade
F. Schubert – Vier Impromptus , D. 899 (op.90)

Aanvang concert 20:15 uur
Entree € 20,00

Molenstraat 6
4811 GS Breda

www.nieuweveste.nl

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.