Klokkenberg Kielegats Konzert

• Vanaf €16,00
  • 21 feb 2020
Klokkenberg Kielegats Konzert

Alweer voor de zeventiende keer op rij trapt de philharmonie zuidnederland op vrijdagavond 21 februari carnaval 2020 af met het onvolprezen en altijd verrassende carnavalsconcert in het Chassé Theater. Op de bok staat dit jaar dirigent Hans Leenders. Hans wordt bijgestaan door de prachtige sopraan Kristina Bitenc en de warme tenor Adriano Graziani. De gasten van de philharmonie zuidnederland worden bijgestaan door de mannen van Percossa, uitgeroepen tot beste slagwerkgroep van de Benelux!
Spaanse muziek
In het jaar dat de Vuelta Breda aandoet is het programma, naast lekkere marsen en heerlijke meezingers, natuurlijk doorspekt met Spaanse muziek van Rood naar Oranje. Gastheer is natuurlijk onze nieuwe Prins Arie, die samen met zijn hofkapel de Makrele van plan is om de bezoekers op deze avond stevig te verrassen! Angela van Rijthoven doet net als vorig jaar de presentatie en mag als beloning weer een Brabants liedje zingen.
Na het konzert wordt de nazit gehouden met medewerking van de beste Bredase carnavalsorkesten in de brasserie en de foyer van het theater in een geweldige carnavaleske ambiance. carnavalbreda.nl
spel: philharmonie zuidnederland o.l.v. Hans Leenders, Kristina Bitenc (sopraan), Adriano Graziani (tenor), Percossa, Angela van Rijthoven (presentatie)

Vrijdag 20:11 uur
Minder zicht €13,50
3e rang €16,00
2e rang €26,00
1e rang €36,00
Chassé Theater

Claudius Prinsenlaan 8
4801 BC Breda

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.