Nederland Leest: VPRO Tegenlicht meetup

• Lezing/Debat
  • 11 nov 2019
Nederland Leest: VPRO Tegenlicht meetup

PakhuisB en Nieuwe Veste organiseren al jaren Meet Ups rondom afleveringen van VPRO’s Tegenlicht. Dit jaar staat Nederland Leest in het teken van Duurzaamheid, een uitgelezen kans om in november weer een inspirerende Tegenlicht Meet Up Breda neer te zetten.

Iemand die al jaren met vernieuwde duurzaamheid bezig is, is Ruud Koornstra. Jarenlang heeft hij als activistisch ondernemer aan de weg getimmerd en zorgde ervoor dat ledlampen, elektrische auto’s en laadpalen voet aan de grond kregen in Nederland. Ondertussen is hij niet alleen dé nationale energie-commissaris waarmee bij bemiddelt tussen politiek & wetenschap en milieu-organisaties & innovatieve MKB bedrijven.

Ook inspireert hij burgers, overheid en ondernemers in zijn Energie-Missie. Het rotsvaste geloof in de transitie naar een duurzaam Nederland, waarbij innovatieve technologie en groene energie het grootste exportproduct gaan worden van ons kleine kikkerlandje en daarmee koploper te worden in de wereldwijde energie-transitie?

Ruud Koornstra laat zien hoe je het roer om kan gooien door industrie technische innovaties te omarmen en neemt ons in deze aflevering van VPRO’s Tegenlicht mee in zijn reis van activistische ondernemer naar ondernemende activist.

Einde 22:30 uur
Entree Gratis
Nieuwe Veste

Molenstraat 6
4811 GS Breda

www.nieuweveste.nl

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.