Moederdagmiddag met Mariska van Kolck AFGELAST

Evenement details

  • Lichte muziek
  • € 15,00
  • 10 mei 2020
Moederdagmiddag met Mariska van Kolck AFGELAST

Twee bekende Nederlandse theaterperformers uit de wereld van musical en lichte muziek nemen je mee op deze middag van Moederdag.

Mariska van Kolck
Mariska van Kolck onder andere bekend van de musicals: Beauty and the Beast, Ciske de Rat, De Jantjes, Chicago, Op Hoop van Zegen en volgend jaar te zien in de Musical Titanic.
Mariska won twee keer de musicalaward in de categorie ‘Beste Vrouwelijke Hoofdrol’ en heeft twee soloprogramma’s op haar naam staan; een ode aan de ‘Carpenters’ en Moviestars een ode aan de filmmuziek.

Jasper Taconis
Naast Mariska treedt ook Jasper Taconis op. Jasper Taconis is een zeer succesvolle, veelzijdige zanger/entertainer van musicals en dinnershows in zowel Nederland als ver daarbuiten.

Mariska en Jasper zingen speciaal voor alle moeders vele bekende songs uit Musicals en het Wereldrepertoire. Laat je  verwennen met liedjes uit o.a ‘Beauty and the Beast’, ‘De Jantjes’, ‘Mamma Mia’, Jekyll and Hyde ( This is de Moment) maar ook repertoire van Wim Sonneveld, Annie M.G Smidt, The Carpenters, Tom Jones, Elvis Presley en vele andere herkenbare en bekende liedjes om naar te luisteren en mee te zingen.

Lees meer Verbergen
Tijden
Aanvang 14:00 uur
Einde 17:00 uur
Prijzen
Entree €15,00
De Avenue

Waterstraat 5
4811 WZ Breda

Contactgegevens

076 – 206 5011
info@de-avenue.nl
www.de-avenue.nl

Delen

Data

mei
10

Zondag

Moederdagmiddag met Mariska van Kolck

Gerelateerde evenementen

STILLLEVENS van Breda in de Grote Kerk

Grote of Onze Lieve Vrouwe Kerk

Bekijk details
Expositie VBK 2018

Nieuwe Veste

Bekijk details