• Muziek overig
  • € 12,00
  • 21 mrt 2019 - 22 mrt 2019
brass party

Er is maar een band die voor een echte brass party kan zorgen: Broken Brass Ensemble! Ze gingen viral dankzij hun bewerking van het nummer ‘Thrift Shop’ van Macklemore en vervolgens blazen ze elk concert en festivaltent omver. Het is een aanstekelijke en energieke mix van New Orleans brass, hiphop, funk, balkan en jazz. Overal waar Broken Brass Ensemble neerstrijkt is het feest! North Sea Jazz, Eurosonic/Noorderslag, Into the Great Wide Open, Paradiso en zelfs verschillende podia in de UK.

Broken Brass Ensemble komt met een kneiterharde nieuwe plaat, waar de band alles uit de kast haalt. Korte en krachtige tracks met een 90’s action movies sfeertje. Genaamd ‘With A Vengeance’. Voordat het album uitkomt in februari 2019 droppen ze eerst 5(!) singles met clip, komen ze met een eigen bier én releasen ze een remix EP. Zorg dat je deze avond in MEZZ genoeg bent opgeladen want de energie springt er vanaf!

Entree € 12,00
Mezz concerts & dance