• Muziek overig
  • Gratis
  • 1 jan 1970 - 7 apr 2019
Breda Barst zoekt lokaal talent

Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst trapt op vrijdag 17 mei het festivalseizoen af met de Breda Barst Kick-Off in café Bel Air. Op het podium strijden deze avond vijf talentvolle bands om een podiumplek op Breda Barst. Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 en zondag 15 september. Vanaf vandaag kunnen bands die kans willen maken op een podiumplek zich opgeven door een livevideo te sturen naar voorrondes@bredabarst.nl. Alleen lokale bands met eigen repertoire worden geselecteerd. Aanmelden kan tot en met zondag 14 april.

Op vrijdag 17 mei op het podium van Bel Air strijden de vijf lokale bands voor een driekoppige jury en een kritisch publiek met stemrecht. De Breda Barst Kick-Off start om 19.00 uur en de toegang is uiteraard gratis. Het aanwezig publiek heeft de kans om te stemmen op zijn of haar favoriete lokale band.

Vanaf woensdag 17 april kan er via een poll op Facebook gestemd worden op tien bands die door de organisatie uit alle aanmeldingen zijn geselecteerd. De band met de meeste stemmen speelt tijdens de Breda Barst Kick-Off in Bel Air en maakt daarmee dus tevens kans om te spelen in het Valkenberg park. Daarnaast worden er, in samenwerking met Pop Organisatie Breda (POB), nog vier bands geselecteerd voor de Kick-Off.

Aanmelden tot 14 april
Stemmen op Facebook vanaf 17 april