De Kift + Rommelhond

• € 14,00 per persoon
  • 16 dec 2018
De Kift + Rommelhond

Dansen, stampen, lachen en huilen. Dat gaat er gebeuren als Mezz wordt omgetoverd tot een circus-act door de punk-fanfare De Kift! De band bestaat inmiddels 30 jaar en daarom wordt het een avond vol uitbundige instrumenten met veel vermaak. Dit gaat De Kift niet zomaar doen… Samen met behulp van hun trouwe publiek dat eerder dit jaar hun vijf favoriete liedjes van De Kift kozen, is er een top 30 samengesteld. Deze wordt tijdens het jubileumjaar live gespeeld.

De Zaanse muziekgroep De Kift wordt vaak gezien als een grote familie. De band is een veelkoppige, poëtische fanfare-punkband vol tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie. Het is daarom ook niet gek dat de nationale, Nederlandse muziekbieb, Muziekweb, quote: “Je komt zo’n band maar één keer in je leven tegen.” Fanfaremuziek, Oost-Europese hoempapa, smartlappen, volkstheater en literatuur zijn slechts een paar van de ingrediënten van hun bonte geluid. De Kift bracht sinds de oprichting in 1988 elf studioalbums uit, werkte mee aan verschillende theater-, film- en samenwerkingsprojecten, schrijft muziek voor film en televisie en toert met shows in binnen- en buitenland.

Dus waar wacht je nog op? Haal al jouw energie uit de kast voor dit jubileum, want dit wordt alleen maar feesten, feesten en feesten!

Deze avond zal Rommelhond de support verzorgen. Rommelhond maakt rauwe Nederlandstalige muziek en houdt het simpel en echt. Muziek uit het hart, recht voor z’n raap, stampend, zwetend en kreunend, rommelen en improviseren. Rommelhond gaat tekeer op oude rammelgitaren, banjo, trekzak, klompen, voetdrums, viool en bas. Het geluid is zo eigen dat erover schrijven zinloos is. Kom luisteren en ervaar!

Deuren open 20.00
Aanvang 20.30
Toegang € 14,00 per persoon
Mezz concerts & dance

Keizerstraat 101
4811 HL Breda

jessica@mezz.nl

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.