Death Star Discotheque en Urban Distortion bij Friday On The Rocks

• Gratis
  • 11 okt 2019
Death Star Discotheque en Urban Distortion bij Friday On The Rocks

Op deze avond komen de bands Death Star Discotheque en Urban Distortion samen naar Friday On The Rocks toe.

Death Star Discotheque beleeft haar Bredase podiumdebuut, daar waar Urban Distortion na ruim twee jaar terugkeert naar café De SpeeltuinDeath Star Discotheque is een indie post-punk band uit de omgeving van Eindhoven die nog geen jaar bestaat. De drie bandleden, elkaars tegenpolen qua karakter en persoonlijkheid, bundelen hun muzikale krachten met als resultaat een eigenwijs geluid. Als muziekliefhebbers halen ze hun inspiratie uit de vele alternatieve indie bands vanaf de jaren ’80 tot heden. De groep weet dit op creatieve wijze te vertalen naar een alternatief hip geheel anno nu.

Urban Distortion is een alternatieve rockband uit Schiedam met een eigen stijl en geluid, die het beste te vergelijken is met de Seattle sound van de jaren negentig. De muur van geluid die tijdens de energieke optredens wordt opgetrokken, de strakke ritme sectie en de ‘kras over je ziel’ vocalen, maakt van Urban Distortion een band die je live gezien moet hebben.

Entree Gratis
Café de Speeltuin

Visserstraat 14
4811 WJ Breda

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.