• Muziek overig
  • € 22,50
  • 21 feb 2019 - 22 feb 2019
Douwe Bob

Omschrijving evenement: Lefgozer, womanizer, bohemien, feestbeest, rock-‘n-roller, natuurmens en ga zo maar door! Deze vijfentwintigjarige zanger werd bekend toen hij in 2012 ‘De Beste Singer-songwriter’ van Nederland won en sindsdien weet hij niet van stilzitten. Hij knalt op het Songfestival en Pinkpop en is een household name in de Nederlandse popcultuur.

Na drie spetterende albums gaat hij van het pad en slaat een nieuwe weg in. Fris, open, stoerder, minder rootsy, dansbaarder en steviger. Langzaamaan maakt hij zich los van de stijl waarmee hij opgroeide: Westcoast, sixties, country en hippie. De zanger hongert ernaar zijn nieuwe geluid en inzichten te delen met zijn publiek.

Met een nieuwe single ‘Shin’ en album ‘The Shape I’m In’ op zak en alle mooie songs van zijn voorgaande albums in zijn hoofd belooft dit een unieke show te worden!

Entree € 22,50
Mezz concerts & dance