• Muziek overig
  • Gratis
  • 19 apr 2019
Engelse Heir samen met Nederlandse Aad bij Friday On The Rocks

Vrijdag 19 april 2019 zal Friday On The Rocks in café De Speeltuin te Breda weer een internationale editie beleven, wanneer het Engelse Heir tijdens hun tour in  Breda zullen halt houden. Deze avond worden ze op het podium vergezeld door Aad. Friday On The Rocks wordt georganiseerd door stichting Poporganisatie Breda (POB) en Café De Speeltuin en is al jarenlang het wekelijkse evenement in het café aan de Visserstraat 14 te Breda, om bands de kans te bieden om van zich te laten horen en het publiek te trakteren op een lekkere pot live muziek.

De nummers van de Britse popband Heir zit vol aanstekelijke, ritmische hooks en krachtige vocale harmonieën welke nog dagen in je hoofd blijven hangen. Op een prettige manier welteverstaan. Het vijftal ging met debuutsingle I’ll Pick You Up gelijk viral op Spotify, en mocht daarna al snel optreden op toonaangevende festivals zoals  Reading en Leeds.

Aad staat voor ambient alternative rock, maar de muziek die zij maken is vooral ook meeslepend, aangrijpend en mooi. Zowel op het podium als op hun debuutalbum Tales From The Dirthouse. Muzikaal laten ze zich graag inspireren door bands zoals Wilco, Radiohead, National en Yo la Tengo.

Café de Speeltuin

Visserstraat 14