Great British Experience

• € 13
  • 15 jun 2019
Great British Experience

Cappella ex Occasione wil bezoekers inspireren en boeien door de bijzondere programmering en hoge uitvoeringskwaliteit. Het in 2006 opgerichte koor zoekt ieder jaar uitdaging in de uit te voeren werken. “Ook dit concert blinkt uit in verscheidenheid en prachtige muziekwerken”, aldus de dirigent. CEO gaat verrassen met geestelijke muziek van Byrd, Todd, Jenkins, Tallis, Weir, Tavener, Stanford en Purcell. Bij deze muziek waant u zich in een Britse kathedraal.

Ook de wereldlijke muziek komt aan bod. Liefdesperikelen, natuur en politiek worden bezongen in de muziek van Dowland, Wilbye, Stanford, Elgar en Britten. Blackbird, het beroemde lied van de Beatles, klinkt vast heel herkenbaar. En in Weather Report van Chilcott hoort u de regen tikken. Ter afwisseling van het a capella koorprogramma speelt koorlid Jeroen de Jong drie intermezzo’s van Britten op sopraansaxofoon.

15 juni: Sint Catharinakapel 20:00 uur
16 juni: Sacramentskerk 15:30 uur
Entree € 13
Let op! Reservering verplicht.
Diverse locaties Breda

Diverse locaties in Breda
4811 XL Breda

Tickets kopen kan eenvoudig online via cappellaexoccasione.nl, voor aanvang van het concert bij de ingang van de kerk, of via boekhandel Quist in Bergen op Zoom.

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.