Houwke Muziekzondag – De Smartladies

• Muziek overig
  • 15 dec 2019
Houwke Muziekzondag – De Smartladies

Nog even en dan zitten de Houwke Muziekzondagen van 2019 er weer op. Zoals men inmiddels al gewend is in december kan het publiek altijd weer een op een mooie afsluiter rekenen. Dit keer valt de eer te beurt aan de Smartladies. Het koor bestaat volgend jaar alweer 15 jaar. Het is een dameskoor van ongeveer 35 ladies dat begeleid wordt door een 3 koppig combo. Zij staan onder leiding van Carla van Gils. Het repertoire bestaat uit meezingers, luisterliedjes en sinds jaren ook uit Engelse evergreens. Er zijn echter ook nog een aantal smartlappen in het repertoire te bekennen. Vrijwel alles wordt tweestemmig gezongen. Echter op deze zondag staat alles in het teken van kerst. Bekende klassiekers zullen de revue passeren in zowel het Nederlands als het Engels en wellicht nog een andere taal. Er kan gerekend worden op een heerlijke meezing middag met een waardige afsluiter van de vele muziekoptredens dit afgelopen jaar.

Zondag 15 december 14.00 – 16.30 uur
Entree Gratis
’t Houwke

Grote Houw 227
4817 RE Breda

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.