• Muziek overig
  • Gratis
  • 16 dec 2018
Kerstconcert door Ut Gedemt’AoveKoor en Lappen vol Smart

Ut Gedemt’AoveKoor en Lappen vol Smart verzorgen voor de vierde keer een inloop kerstconcert bij De Avenue. Beide koren brengen kerstliederen met een Bredase touch. Iedere keer opnieuw vinden bezoekers het fijn om in de ambiance van De Avenue in kerststemming te komen. Velen zingen uit volle borst mee.

De opbrengst gaat naar Villa Pardoes, een sprookjesachtig vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor kinderen tussen 4 en 12 jaar, die ernstig ziek zijn of een levensbedreigende ziekte hebben. Een weekje Villa Pardoes betekent voor hen genieten met het hele gezin!

De toegang is gratis. Je kunt een programmaboekje kopen om mee te zingen en er wordt gecollecteerd t.b.v. Villa Pardoes. Na het concert is er een gezellige nazit.

Einde 17:30 uur
Entree Gratis