Knight of the Guitar

Knight of the Guitar

Evenement details

  • Muziek overig
  • € 21,50 per persoon
  • 4 jan 2019
Knight of the Guitar

Nederlands beste gitaristen op één avond? Dat is Knight of the Guitar! Vijf topmuzikanten met allemaal hun eigen stijl, kracht en genre. Verwacht een geweldige avond vol jazz, rock, blues en soul van het hoogste niveau!

Jan Akkerman speelde in bands als The Hunters, Brainbox en Focus. Met wereldhits als Sylvia en Hocus Pocus kende ze grote successen. In combinatie met Jan’s solowerk en samenwerkingen met vele grootheden maakt dit hem tot een echte legende!

John Hayes ken je van zijn werk bij Mother’s Finest. Ze scoorde een aantal fantastische wereldhits zoals ‘Baby Love’. Als lid van de band heeft John zich altijd ingezet om funk toegankelijker en vooral vetter te maken. Zo zoekt hij altijd naar een combinatie van een keiharde rockgitaar met dansbare ritmes en fijne drumpartijen. Naast Mother’s Finest heeft John met onder ander Sting, Sheryl Crow en Herman Brood And His Wild Romance opgetreden!

Anton Goudsmit studeerde summa cum laude af aan het conservatorium van Amsterdam. Zijn talent viel meteen op. Hij speelde in het kwartet van Eric Vloeimans en maakt sinds de oprichting deel uit van Benjamin Hermans New Cool Collective. En dat niet alleen, Anton heeft ook zijn eigen band genaamd The Ploctones!

Ruben Hoeke viert zijn 25-jarig jubileum als bluesrocker. Hij heeft samengewerkt met grote artiesten als Jan Akkerman, Thé Lau en Wouter Planteijdt. Hij werd zelfs gevraagd om in de begeleidingsband van ex-Rolling Stone Mick Taylor te spelen! Ruben is altijd onderweg met zijn muziek en daar komt nog lang geen einde aan.

Leif de Leeuw is nog maar twintig, maar is nu al ontzettend succesvol. Hij heeft al enorm veel prijzen gewonnen voor zijn geweldige werk. Zo is hij ‘Beste bluesrockgitarist van de Benelux’, ‘Gitaartalent van het jaar’ en speelt hij in de ‘Beste band van Europa’. Met zijn Leif de Leeuw-band bracht hij vorig jaar het prachtige debuutalbum Leelah uit!

Lees meer Verbergen
Tijden
Deuren open 19.30
Aanvang 20.00
Prijzen
Toegang € 21,50 per persoon
MEZZ

Keizerstraat 101
4811 HL Breda

Delen

Data

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.

Gerelateerde evenementen

Travel Light Theatre opent eigen theater in de Belcrum Breda

Nachtegaalstraat 15

Bekijk details
Tentoonstelling – Het verhaal van de geroofde klokken

De Grote Kerk

Bekijk details