Linde speelt neofolk/babypunk

• Gratis
  • 17 feb 2019
Linde speelt neofolk/babypunk

Linde speelt neofolk/babypunk met wereldse invloeden.  Geruggensteund door gitarist Jeroen Huyzentruyt, zoekt ze met haar aparte stemgeluid intuïtief onverwachte plekken op.

In het voorjaar van 2018 brachten ze een EP met Mongools geïnspireerde muziek uit, een eerste etappe van wat een kleurrijke ontdekkingsreis belooft te worden. In 2017 door Playright verkozen tot ‘Muzikante van het Jaar’ en bekroond met de 2e plaats in de finale van Rockvonk in Het Depot,  waar ze sinds 2018 ‘artist in residence’ zijn. Daarnaast hebben ze ook de eer gehad om het podium te mogen delen met Steven De Bruyn, Marble Sounds en Portland.

De entree voor dit huiskamerconcert is gratis. Een vrijwillige bijdrage om de onkosten te vergoeden, wordt op prijs gesteld.

Entree Gratis
Bij Huize Corné