• Muziek overig
  • € 19,00
  • 18 mei 2019
Mezz on tour: Def Americans at San Quentin

Johnny Cash ‘At San Quentin’ (1969) is net als zijn voorganger ‘At Folsom Prison’ een bijzonder ruwe en rauwe registratie van een optreden van Johnny Cash in een zwaarbewaakte gevangenis. Tijdens de tweede uitvoering van zijn geschreven song over San Quentin brak er nog net geen gevangenisopstand uit volgens ooggetuigen. Het was ook de plek waar Cash een songtekst uit zijn koffertje liet halen om vervolgens met zijn band voor de eerste keer ‘A Boy Named Sue’ te spelen. Tijdens het optreden werd Cash en zijn band bijgestaan door Carl Perkins, the Carter Sisters en de Statler Brothers. 50 jaar later brengt Def Americans Johnny Cash Tribute het legendarische gevangenis concert van the Man in Black naar Mezz on tour in het Chassé Theater.

MEZZ ON TOUR

Mezz on tour: Mooie concerten op mooie locaties in de stad. Concerten van grotere namen die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan doen we in samenwerking met Chassé theater in één van haar zalen. Deze keer de waanzinnige Johnny Cash tribute: Def Americans. En wees maar niet bang: voor het concert gaan alle stoelen aan de kant en is er gewoon één grote vloer waar lekker gedanst kan worden! Daarnaast staan er natuurlijk ook meerdere barren in de zaal waar je een lekker biertje kan halen.

Entree € 19,00
Mezz concerts & dance