• Muziek overig
  • € 9,00 per persoon
  • 22 dec 2018
Pene Corrida

Pene Corrida is bij uitstek dé feestband voor liefhebbers van gitaargeweld. Dit zestal verstaat als geen ander hoe popliedjes om te toveren tot knallende metal songs. Deze bandieten jatten tracks van bijvoorbeeld Adele, Bruno Mars, Miley Cyrus en Abba. Vervolgens worden de songs vertimmerd tot feestelijke headbangers. Satisfaction gegarandeerd!

Het zestal vergaarde veel bekendheid met hun cover en videoclip van Adele (‘Hello’) en Anders Nilsen (‘Salsa Tequila’). Radio 3FM, 538, Dumpert, het Jeugdjournaal (JA!) en vele andere zijn slachtoffer geworden van de Pene Corrida.
Met een nieuwe 2e frontman brengt Pene Corrida in november 2018 een nieuwe EP uit. Hierna zal de band op pad gaan om alle podia, kroegen en festivals in Nederland op hun kop te zetten!

Deuren open 20.00
Aanvang 20.30