Pop-up Stations koor Breda

• Gratis
  • 2 nov 2019
Pop-up Stations koor Breda

Op zaterdagmiddag 2 november organiseert de Musicaja Zangschool voor de derde keer een pop-up stationskoor op NS-station Breda. Ook deze keer worden koren, zangliefhebbers, reizigers en voorbijgangers uitgenodigd om mee te doen en binnen een uur een klassiek muziekstuk in te studeren en uiteindelijk ten gehore te brengen.

Lacrimosa
Nadat bij eerdere edities een koraal uit de Mattheus Passion en O Fortuna werden uitgevoerd, mag het koor deze keer zijn tanden zetten in Lacrimosa uit het Requiem van Mozart. Deelname is gratis.

Sopranen, alten, tenoren, bassen, veel ervaring, weinig of geen ervaring, iedereen is welkom. Deelnemers kunnen zich thuis alvast voorbereiden door op www.musicaja.nl de bladmuziek te bekijken en oefenbestanden te beluisteren. Zelfs als je geen noten kunt lezen, kun je toch alvast je partij oefenen.

Het repeteren van het klassieke muziekstuk start om 13.30 uur bij de vleugel in de stationshal bij de uitgang richting de Belcrum. Na een uur wordt het lied ten gehore gebracht aan het aanwezige publiek. Caja: “Het wordt niet makkelijk, dus we gaan keihard werken, met hopelijk weer een verbluffend resultaat!’

Een delegatie uit het Symfonisch Collectief Breda zal het koor begeleiden.

Deelname Gratis
Let op! Reservering verplicht.
Centraal station Breda

Stationsplein 16 (centrumzijde)
Gravinnen van Nassauboulevard (noordzijde)
4811 BB Breda

www.musicaja.nl

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.