Rotterdam Ska-Jazz Foundation ft. BOSCO: “Big Horns!”

• Muziek overig
  • Gratis
  • 19 mei 2019
Rotterdam Ska-Jazz Foundation ft. BOSCO: “Big Horns!”

De eerste tekenen van de zomer zijn daar, dus dat wil zeggen dat BELCRUM BEACH weer open is! En het Bredase “stads-strand” verrast meteen met verschillende activiteiten, waaronder dit opvallende concert! Wat gebeurt er als rock-, ska- en jazzmusici worden samengebracht… Maak kennis met “BIG HORNS”!
“Big Horns” is een samenwerking tussen de Rotterdam Ska-Jazz Foundation (‘the RSJF’) en collectief BOSCO, twee gevestigde groepen in hun eigen scene, die samen de pompende show “BIG HORNS” creëerden. Instrumentale muziek waarbij stevige grooves de boventoon voeren. Alle stukken zijn dansbaar en ‘stoer’ met een ruig randje, met veel ruimte voor hoogstaande solo’s van de ‘heavy cats’ die in deze line-up spelen.

Line-up “RSJF En grand” BIG HORNS:
RSJF – Jeroen van Tongeren (gitaar), Hidde Wijga (toetsen), Merijn van de Wijdeven (bas), Dimitri Jeltsema (drums) BOSCO – David Romanello, Henk Guitjens, Dennis te Woerd (saxen), Daan Bogers, Robert Bogaart (trompetten), Alex van Abeelen (trombone)

Starttijd 16:00 uur
Eindtijd 18:00 uur
Belcrum Beach

Veilingkade 12a
4815 HC Breda

Rotterdam Ska-Jazz Foundation ft. BOSCO: "Big Horns!"