• Muziek overig
  • € 25,50
  • 1 okt 2019
The Selecter + Rhoda Dakar

De Britse skaband The Selecter is een van de belangrijkste bands die is voortgekomen uit de 2 Tone. Een invloedrijke muzikale en culturele beweging die vandaag de dag nog steeds even relevant is! The Selecter werd opgericht in 1979 en schoot meteen de hitlijsten in met hun dansbare mix van reggae, punk en ska. Zo kent iedereen nog wel de grote hits ‘On My Radio’ en ‘Missing Words’!

Na al die jaren heeft The Selecter nog steeds dezelfde iconische frontvrouw: Pauline Black. Met andere woorden ‘the Queen of Ska’! Met nog steeds nieuwe muziek en albums blijven ze skanken tot ze erbij neervallen.

Nu bestaat The Selecter 40 jaar en dat wordt gevierd met een jubileumtour. Verwacht een niet te missen avond waar hit na hit voorbijkomt! Ook is er een special guest en dit is niemand minder dan DJ Rhoda Dakar! De carrière van Rhoda Dakar begon als hoofdvocalist van 2-Tone band The Bodysnatchers. Bekend van hun dubbele A-kant single ‘Let’s Do Rocksteady’ en ‘Ruder Than You’.

Entree € 22,50
Mezz concerts & dance