A Tribute to Lemmy

A Tribute to Lemmy

Evenement details

  • Pop en Rock
  • € 15,00 per persoon
  • 28 dec 2018
A Tribute to Lemmy

Motörhead was de ‘loudest, hardest rocking band’ van de laatste vijf decennia. Met het overlijden van frontman Lemmy op 28 december 2015, kwam er een einde aan een tijdperk. Lemmy was voor veel muzikanten en fans een ware inspiratiebron, Lemmy Is God wordt door velen gepredikt en nog altijd wordt zijn leven gevierd.

In 2016 organiseerde MEZZ al een groots eerbetoon aan de heer en meester van de hardest rocking band maar in 2018 doen we daar nog een schepje bovenop. In de grote zaal uiteraard met de helden van  Snaggletoöth, de beste Motörhead-tributeband van Nederland. Lloyd “Kiltmister” Koolen, John “JFK” Kuijpers en Roel “Rule” Sanders houden samen de nalatenschap van Lemmy al jaren alive and kicking.

Naast Snaggletoöth spelen deze avond ook Speedmobile & Gecko Brothers om Lemmy een waardige tribute te geven. Speedmobile bestaat uit Bartman & Bart van Peter Pan Speedrock die samen met Jeroen Haamers van Batmobile een knetterharde show komen neerzetten. En als het nog niet genoeg was dat dat de Gecko Brothers spelen, nemen zij voor deze gelegenheid wederom Boudewijn Bonebakker mee!

We hebben nog meer verassingen in petto daar over volgt snel meer. Wel kunnen we al verklappen dat de kleine zaal omgetoverd zal worden tot Lemmy’s lounge/rainbow bar & grill!

Lees meer Verbergen
Tijden
Deuren open 20.30
Aanvang 21.00
Prijzen
Toegang € 15,00 per persoon
Mezz concerts & dance

Keizerstraat 101
4811 HL Breda

Delen

Data

dec
28

Vrijdag

A Tribute to Lemmy

Gerelateerde evenementen

Ghost Division bij Sound Dog

Sounddog

Bekijk details
Mezz: the bony king of nowhere + Catbug

Mezz concerts & dance

Bekijk details