• Pop en Rock
  • € 40,00 passe partout
  • 15 mrt 2019 - 16 mrt 2019
Belgisch popfestival Ik zie u graag

Tijdens dit tweedaagse festival brengt Mezz concerts & dance spannende acts uit de boeiende Belgische Muziekscene.

Met op de line up: Tourist LeMC, The Sore Losers, Warhola, Ertebrekers, Tout Va Bien, Wardrobe, Portland, The Calicos, Condor Gruppe, It It Anita, Evil Empire Orchestra, Crayon Sun, King Dick, Fornet, Josephine, bààn, Le Manou en D’Expediteurs.

Tentoonstelling
Op vrijdag en zaterdag is i.s.m. Antwerp Poster Festival en Graphic Matters de posterexpositie ‘Show Your Colours’ te zien. Ontwerpers van over de hele wereld kregen carte blanche om posters te ontwerpen naar aanleiding van het thema ‘show your colours’. De dertig mooiste Belgische inzendingen komen tijdens Ik Zie U Graag naar Mezz!

Muziekquiz
Op zaterdag kun je jouw kennis van de Belgische muziekscène laten bijspijkeren. We Speak Music verzorgt een interactief muziekcollege, waarbij je met nieuwe kennis én misschien wel een leuke prijs op zak de zaal weer verlaat.

Early Bird tickets (passe partout) € 35,00
Dagticket € 24,50