• Pop en Rock
  • Gratis
  • 22 mrt 2019
Friday On The Rocks met Elizum en 22AD

De bands Elizium en 22AD zullen opnieuw het podium van Friday On The Rocks betreden. Beide bands waren al eens eerder te gast, maar stonden tot deze avond nog nooit samen op het podium.

Elizium

De oorsprong van Elizium ligt in 1991. Het geluid van Elizium wordt gekenmerkt door zuivere zang, zware gitaarriffs en een overvloed aan melodieën. Het eerste Album Angel of Mistrust werd direct met open armen ontvangen, en met het tweede album Relief By The Sun werd het geluid verder uitgediept. In 2015 werd hun derde album uitgebracht, genaamd Elysium.

22AD

22AD gaat over het volgen en verwezenlijken van je dromen. 22 dagen nadat grunge held Chri Cornell overleed, is de band opgezet met Jasper van der Steen op drums, Andrea Zuma op sologitaar, Bart Bouman op bas en Dirk Krijgsman op slaggitaar, piano en zang. Live neemt 22AD je mee in een avontuurlijke, hypnotiserende en surrealistische trip.Afgelopen zomer is de band de studio in gedoken en hebben ze twee vette tracks opgenomen die begin dit jaar via de diverse streamingdiensten uit zijn gebracht.

Café de Speeltuin

Visserstraat 14