The Black Cows

• Toegang gratis
  • 10 nov 2018
The Black Cows in café Heeren van Breda

De legendarische band The Black Cows doet tijdens haar najaarstournee ook Breda weer aan.  Op zaterdagavond 10 november verzorgt het gezelschap een concert in café Heeren van Breda aan de Grote Markt 31.

De Bredase formatie grossiert in covers variërend van Mud tot Johnny Cash, van The Beatles tot Stevie Ray Vaughan, en van The Animals tot Flogging Molly. Dat betekent maar één ding: een gezellig feestje! The Black Cows treedt aan met de gebroeders ‘Míster Ben’ de Ruijter (basgitaar) en Ruud de Ruijter (drums), met Stef Lessmann (gitaar) en Noke de Raaff (gitaar) en met frontman Addo Sprangers. Het optreden in café Heeren van Breda is gratis toegankelijk en begint rond 21.00 uur. Voorafgaand aan het concert kan op een groot scherm vanaf 18.30 uur de voetbalwedstrijd FC Emmen-NAC live worden gevolgd.

Aanvang 21.00
Heeren van Breda