Fotoclub Teteringen

• Gratis
  • 7 sep 2019
Fotoclub Teteringen

Fotoclub Teteringen bestaat 40 jaar en organiseert een 2- daagse expositie in het eigen dorp. De 20 leden van de club zijn afgelopen tijd druk doende geweest met het maken van een gevarieerd fotowerk, bestaande uit een serie per lid, wat resulteert in een schitterende samenstelling. Verder heeft de fotoclub groep 7 en 8 van de 4 basisscholen in eigen dorp uitgedaagd met een fotowedstrijd met als thema: Dromen.
De resultaten hiervan zullen ook op de expositie op creatieve wijze getoond worden. Fotoclub Teteringen bestaat uit een club van 20 enthousiaste vrijetijdsfotografen die elkaar stimuleren. Zij komen 1 maal per 14 dagen bijeen om elkaars werk te bespreken, vaak volgens een thema. Verder gaan zij regelmatig met elkaar op pad, zijn er vaste exposities in ’t Web, in Park Zuiderhout en de Huisartsenpraktijk, allemaal in Teteringen.

Starttijd 11:00 uur
Eindtijd 17:00 uur
Dorpshuis ’t Web

Zuringveld 1
4847 KS Teteringen

Wilt u meer weten? Informatie over Fotoclub Teteringen is te vinden op: www.fotoclub-teteringen.nl

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.