SOLO 23 – Michèle Matyn

Evenement details

  • Tentoonstelling
  • Gratis
  • 8 sep 2019 - 6 okt 2019
SOLO 23 – Michèle Matyn

Beeldend kunstenaar Michèle Matyn (Wilrijk, België, 1978) werkt met oeroude verhalen, magische rituelen en vergeten geloofsvormen. Ze daalt af naar wat ons met elkaar verbindt en mens maakt. Haar werk is doortrokken van een grillig denken dat ook nu nog onze beslissingen en daden bepaalt.

Matyns oeuvre bestaat uit kostuums, uitvergrote polaroids, keramische objecten, performances en gevonden dingen. Matyn blaast oervormen van kunst nieuw leven in en maakt ze opnieuw bruikbaar.
Haar reizen, de voorwerpen die ze vindt en de polaroids die ze onderweg maakt, zijn vaak het uitgangspunt voor haar installaties. Objecten kunnen onderdeel worden van een performance: naast statische dingen zijn het ook gebruiksvoorwerpen waarmee ze handelingen verricht. Daardoor is alles in haar tentoonstellingen in beweging en kan elk onderdeel transformeren tot iets anders.

Voor de solotentoonstelling in Club Solo laat Matyn zich inspireren door de legende rond het Turfschip van Breda. Naast dit nieuwe werk toont ze werken uit eerdere jaren. Op enkele momenten vinden performances plaats.

Opening: zondag 8 september om 15.00 uur.

Zie voor actuele informatie de website, de nieuwsbrieven en sociale media kanalen van Club Solo.

 

Lees meer Verbergen
Tijden
Geopend wo t/m za 11:00 - 17:00 uur
Prijzen
Toegang gratis
Club Solo

Kloosterlaan 138
4811 EE Breda

Contactgegevens

clubsolo.nl
michelematyn.be

Delen

Data

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.

Gerelateerde evenementen

Expositie Ja Natuurlijk

StadsGalerij Breda

Bekijk details
Chassé Galerie: expositie Mischa Keijser landschappen

Chassé Galerie

Bekijk details