Yoga Festival Breda

Evenement details

  • Actief en Sportief
  • Gratis
  • 16 jun 2019
Yoga Festival Breda

Op zondag 16 juni a.s. vindt de eerste editie van het Yoga Festival Breda plaats! Dé kans op een zonnegroet in de open lucht, een meditatie in de zon of een rustgevende Yoga Nidra les. Tijd om je matje uit de kast te pakken, op de fiets te stappen en de zomer lekker te laten beginnen tijdens het Yoga Festival Breda.

Met veel verschillende workshops met ieder een eigen thema is er voor iedereen wat wils. Buiten wellicht bekendere yogavormen als kundalini, vinyasa of poweryoga kun je bij het Yoga Festival Breda ook terecht voor een lesje lach yoga, mannen yoga of Lu Jong, Tibetan healing yoga! Of wat te denken van een nieuwe trend in yogaland, zoals ‘Deep Sound Yin Yoga Experience’?

Met yoga kun je nooit te vroeg beginnen. Daarom wordt er ook aandacht besteed aan de allerkleinsten. Voor hen is er oppas aanwezig. En voor de grotere kinderen is er een heus activiteitenprogramma. Je kunt samen met je kind(eren) deelnemen aan een yogales of genieten van een workshop ouder/kind massage.

 

Lees meer Verbergen
Tijden
Begintijd 10:00 uur
Eindtijd 22:00 uur
Belcrum Beach

Veilingkade 12a
4815 HC Breda

Contactgegevens

Meer informatie is te vinden op de website van het festival: www.yogafestivalbreda.nl.Wil je weten wat het Yoga Festival Breda nog meer in petto heeft? Hou dan vooral de website, Facebookpagina en Instagram account @yogafestivalbreda goed in de gaten.

Delen

Data

Er zijn op dit moment geen nieuwe data bekend.

Gerelateerde evenementen

Het Grote Studentencarnaval in Kielegat!

Strand Binnen

Bekijk details
Rondleiding voormalige koepelgevangenis (op inschrijving)

Koepelgevangenis

Bekijk details