• Natuur en Recreatie
  • Gratis
  • 17 mrt 2019
De Grote Groene Doe dag

Voorjaarskriebels, lekker naar buiten, met een verrekijker vogels spotten, waterbeestjes scheppen in de beek, een nestkastje timmeren voor de vogeltjes in je tuin.. het kan allemaal op de Grote Groene Doe dag.

Het programma:

11.00 – 12.00 uur  Vogelwandeling door het gebied Wolfslaar met Elly Pruiksma van de West Brabantse Vogelwerkgroep. Verzamelen voor het Tuinhuis. Neem zelf je verrekijker mee, heb je die niet, wij hebben er ook een aantal.

11.30 – 14.30 uur  Nestkastjes timmeren voor verschillende vogeltjes (inloop activiteit op=op) Wil jij ook meer vogels in je achtertuin? Timmer je eigen nestkastje voor een koolmees, spreeuw, roodborstje of boomklever.

14.00 – 16.00 uur  Diverse activiteiten met een knipoog naar de natuur in park Wolfslaar zoals waterdiertjes scheppen, boom klimmen, vogelgeluiden raden, proeverij, tasje bedrukken, takken mannetjes maken of creatief met natuurlijke materialen.

16.00 – 17.00 uur  Broodjes maken boven kampvuur en chocomelk.

Starttijd 11:00 uur
Eindtijd 17:00 uur