Dertigste Decathlon Haagse Beemdenloop

• Sportevenement
  • 26 mei 2019 - 2 jun 2019
Dertigste Decathlon Haagse Beemdenloop

De Decathlon Haagse Beemdenloop kent verschillende afstanden over de weg: 5 km, 10 en 15 km (voor zowel wedstrijdatleten als recreanten), 5 km wheelers, Obstacle Trail Run en de Kids (obstacle)run.

Het parcours dat jaarlijks door bijna 1.500 deelnemers wordt afgelegd, voert over polderwegen en fietspaden in het noordelijke gedeelte van de wijk de Haagse Beemden.

Jubileum
* Vanwege het dertigjarig jubileum van de Haagse Beemdenloop komt er een nieuw 10 km parcours. In plaats van twee rondes van 5 km loop je nu één ronde van 10 km.
* Speciaal jubileumonderdeel is de 30 km. Dit is een combinatieloop van de 5, 10 en 15 km. Vertrektijden zijn zodanig op elkaar aangepast dat het mogelijk is om alle drie de afstanden te lopen en tussendoor voldoende tijd te hebben om te herstellen.

Obstacle Trail Run
De Obstacle Trail Run (+/- 8,5 km) over onverharde wegen, offroad en met natuurlijke en aangelegde hindernissen door het buitengebied van de Haagse Beemden.

Kidsrun
Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen, evt. samen met begeleiders, 1, 2 of 3 rondjes van 1,3 km rennen.

Het start- en finishterrein is dit jaar bij Tennisvereniging Heksenwiel, naast de voormalige startlocatie BSV Boeimeer. Je vind hier allerlei familievriendelijke attracties voor een gezellige omlijsting van dit hardloopevenement.

Inschrijven voor de Haagse Beemdenloop kan via www.haagsebeemdenloop.nl/inschrijven
Voorinschrijven kan t/m 18 mei.

Secretariaat:
P/a Postbus 3482
4800 DL Breda

Aanvang 11.00
Tennisvereniging Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda

www.haagsebeemdenloop.nl
info@haagsebeemdenloop.nl

Wil je een hotelarrangement boeken tijdens dit evenement?

jun

Decathlon Haagse Beemdenloop