4 november 2019

Breda Marketing selecteert 076 Bredanaars voor 100% welkomteam La Vuelta

Categorie

Ruim vierhonderd Bredanaars gaven zich de afgelopen zes weken op om volgend jaar augustus aan de slag te gaan als cityhost tijdens La Vuelta Breda.

100% welkomteam
Hieruit selecteerde Breda Marketing 076 mensen die op 15 en 16 augustus het 100% welkomteam gaan vormen wanneer de wielerkaravaan van La Vuelta Breda aandoet. Om de bezoekers extra gastvrij te kunnen ontvangen, krijgen de toekomstige cityhosts negen lessen Spaans aangeboden (beginners of gevorderden) en een gastvrijheidstraining.

Iedereen die zich heeft aangemeld, krijgt in de eerste helft van november bericht of hij of zij is uitgekozen.

Aanmelden als vrijwilliger
Wie niet is uitgekozen, of zich niet had aangemeld maar toch als vrijwilliger tijdens La Vuelta aan de slag wil, kan zich melden bij www.lavueltaholanda.com/vrijwilligers.
Spaanse lessen en gastvrijheidstraining zijn alleen voorbehouden aan de 076 cityhosts van Breda Marketing.