1 mei 2020

Lokale ondernemers bezorgden Bredase moeders onvergetelijke Moederdag

Categorie

Breda geeft om zijn moeders. Moeders die nu zelf les geven. Moeders die nu niet even die ene knuffel kunnen krijgen die ze nodig hebben. Moeders die heel hard werken om voor anderen te zorgen. En daarom zette Breda deze moeders op Moederdag in het zonnetje. 

Breda Marketing riep iedereen op een liefdevolle videoboodschap voor zijn / haar moeder te maken. Een jury selecteerde de drie mooiste om die op Moederdag op groot scherm bij moeder voor de deur te vertonen. De winnende moeders ontvingen ook een prachtig boeket en een door lokale ondernemers goed gevulde goodiebag. Het werd een hartverwarmende dag! Geniet nog even mee met het filmpje.

 

Moederdag in #Breda

Wat een bijzondere Moederdag 2020 ❤️❤️.Vandaag verrasten we, namens onze lokale ondernemers, drie Bredase moeders met een liefdevolle videoboodschap van hun kinderen. Ze kregen er ook nog een mooie, goed gevulde goodiebag bij. Uiteraard met liefde gevuld door onze lokale ondernemers Marijn Kroese Bloem & Plant by Dennis Kuijlaars, Lin's Lounge & Chocolat Bar, Yvonne Hairdesign, Hemels, Kahuna, Brocks Homeopathie, Brandpunt, Lila the store & Patisserie Nettur. Wat een prachtige dag ❤️! #BredaKoopLokaal #Moederdag #Bredamarketing #Bredabrengthetsamen #breda InBreda

Posted by Welkom in Breda on Sunday, 10 May 2020